دوشنبه ۲۴ آبان ۰۰ ۱۰:۲۲ ۲۷۶ بازديد
کهکشانیهای سامسونگ همیشه جزو پرفروشترین گوشیهای هوشمند دنیا بودهاند، ولی طراحی تکراری و کیفیت ساخت نهچندان مناسب آنها باعث شد تا فرصت کافی برای عرض اندام دیگر رقبا شکل گیرد. اما ما شاهد یک کهکشانی متفاوت از سامسونگ هستیم، گوشی هوشمندی که این بار نه تنها از نظر سختافزاری فوقالعاده است، بلکه کیفیت ساخت و طراحی آن نیز فراتر از انتظارها شده و حالا شاهد یک گوشی تمامعیار و خواستنی از سامسونگ هستیم. در ادامه با بررسی دقیق و از گلکسی اس 6 همراه باشید.
قرار نیست یک محصول تکراری از سامسونگ را بررسی کنیم. در وصف گلکسی اس 6 میتوان از عبارتهای زیبا، قدرتمند، متفاوت و بسیار جذاب استفاده کرد. قرار نیست به بررسی یک محصول مشابه نسل قبل بپردازیم، قرار نیست این بار در بارهی طراحی و کیفیت ساخت بحثبرانگیز صحبت کنیم، این بار فقط سختافزار گوشی قوی نیست، همه چیز متحول شده است. دیگر خبری از نرمافزار سنگین با افکتهای هندی رنگ و وارنگ نیست و امکانات تبلیغاتی و کم کاربرد نیز جای خود را به سادگی و زیبایی دادهاند. در ادامه به بررسی محصولی میپردازیم که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان از جمله ما، هر چند کامل و بینقص نیست، اما همان محصولی است که فروش بسیار خوبی را برای کرهایها به همراه خواهد داشت.
طراحی ظاهری گوشی galaxy s6
سامسونگ همواره سختافزار قوی و نرمافزار پر امکانات را بهعنوان فاکتورهای اصلی برتری خود نسبت به سایر گوشیهای هوشمند موجود در بازار به رخ میکشید. برای طراحی هم الهام از طبیعت شعار داده میشد، الهام از طبیعت در بدنهای پلاستیکی، بدنهای پلاستیکی که نه تنها برعلیهی طبیعت بود بلکه تمام سختافزار قدرتمند گوشی را نیز به چالش میکشید. سامسونگ سرانجام پس از سالها مقاومت در برابر رویهی رو به رشد بازار، از خواب زمستانی خود برخواست و به این مهم پی برد که مشخصههای فنی روی کاغذ تا زمانی که از دریچهی چشم مشتری به دل او راه پیدا نکند تاثیرگذار نخواهند بود.
زبان طراحی به کار رفته در گلکسی اس 6 نمایانگر مهندسی کامل دستگاه است. تردیدی نیست که اغلب قطعات داخلی به شکلی کاملا جدید جایگذاری شدهاند تا جزئیات خاصی در طراحی نهایی امکانپذیر باشد. جزئیات در ساخت این دستگاه به بهترین شکل رعایت شدهاند که موجب میشود بدون آنکه دلیل اصلی را درک کنید، احساس بسیار بهتری نسبت به گلکسی اس 6 داشته باشید.
در اولین نگاه، نمایشگر 5.1 اینچی QHD چشمها را به خود خیره میکند که در قسمت پایین، کلید فیزیکی خانگی با اسکنر اثرانگشت درونی و کلیدهای خازنی «عقب» و «برنامههای اخیر» را کنار خود جای داده است. دوربین جلوی 5 مگاپیکسلی و سنسورهای سنجش نور، مجاورت و نیز اسپیکر مکالمه طوری جای گرفته تا طرح کلی گلکسیهای قبلی در پنل جلویی گلکسی اس 6 نیز نمایان باشد.
سنسور اثر انگشت گوشی Samsung Galaxy S6

سنسور اثر انگشت در گلکسی اس ۶ نیز همچون نسل قبل با دکمهی فیزیکی هوم یکپارچه شده است. اما خوشبختانه سامسونگ این بار از سنسور جدیدی بهره برده است که برای استفاده از آن نیازی به کشیدن انگشت بر روی دکمه نیست و همچون آیفون، تنها کافی است تا انگشت خود را بر روی دکمه قرار داده و کمی فشار دهید تا اثر انگشت اسکن شده و مجوز ورود صادر شود. این سنسور به مراتب سریعتر و دقیقتر از نسل قبلی عمل میکند و حالا میتوان از آن به عنوان یک قابلیت کاربردی یاد کرد. این سنسور از نظر سرعت و عملکرد در سطح همتای آیفونی خود قرار میگیرد. سامسونگ APIهای مربوط به این سنسور را نیز در اختیار توسعهدهندگان قرار داده است تا بتوانند از آن در اپلیکیشنهای خود بهره ببرند. در حال حاضر از این سنسور میتوانید برای باز کردن قفل گوشی یا اجرای اپلیکیشنی خاص بهره ببرید. مثلا میتوانید یکی از انگشتهای خود را به اپلیکیشنی خاص اختصاص دهید تا اگر قفل گوشی را با آن باز کردید، اپلیکیشن مورد نظرتان اجرا شود. علاوه بر این میتوان از سنسور برای ورود به وبسایتهای مورد نظر خود بهره برد. در این حالت نام کاربری و رمز عبور شما به اثر انگشتتان اختصاص داده میشود و با اثر انگشت میتوان در وبسایت مورد نظر لاگین کرد.
نمایشگر گلکسی اس 6
مایشگر گلکسی اس 6 شایستهی تحسین است. سامسونگ آنچنان بر فناوری امولد پافشاری کرد که اکنون در گلکسی اس 6 کوچکترین نقصی را نمیتوان به آن وارد دانست. کیفیت تصویری که در پرچمدار امسال سامسونگ شاهد آن هستیم، توصیف نشدنی و درعین حال خارقالعاده است. نمایشگر 5.1 اینچی گلکسی اس 6 از رزولوشن فوقالعادهی QHD بهره میبرد که منجر به ارائهی تراکم 577 پیکسل بر اینچ خواهد شد. هرچه تلاش کنید پیکسلهای این نمایشگر را از فاصلهی بسیار نزدیک نیز از یکدیگر تشخیص دهید، ناکام خواهید ماند. اینکه آیا چنین چگالی پیکسلی بر روی نمایشگرهای موبایل کاربردی خواهد بود یا خیر همچنان محل بحث است؛ اما تا زمانی که عمر باتری دستگاه تحت تأثیر قرار نگیرد، تنها میتوان از این مساله لذت برد.
گلکسی اس ۵ از رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل یا در مجموع ۲.۱ مگاپیکسل پشتیبانی میکرد. در گلکسی اس ۶ شاهد رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل هستیم که به معنی ۳.۷ مگاپیکسل است. این بدین معنی است که تعداد پیکسلها در گلکسی اس ۶، چهار برابر آیفون ۶ اپل است. در گلکسی اس ۶ نیز شاهد پیکسلهای الماس مانند هستیم. در این نوع چیدمان از سابپیکسلهای قرمز، سبز و آبی در سایزهای غیریکسان کنار یکدیگر قرار میگیرند. سابپیکسل سبز به دلیل بازده به مراتب بالاترش نسبت به دو سابپیکسل قرمز و آبی در ابعاد به مراتب کوچکتری قرار میگیرد. این روشی است که مهندسان سامسونگ برای افزایش تراکم پیکسلها در پنلهای AMOLED بکار گرفتهاند.
سرانجام، رنگها در نمایشگر سوپر امولد سامسونگ کاملاً شفاف و بینهایت واقعی به نظر میرسند و این بار خبری از کمبود روشنایی نمایشگر در محیط پرنور نیز نخواهد بود. شدت روشنایی صفحهنمایش گلکسی اس ۶ به ۶۰۰ نیت میرسد، این به معنی تصویر واضح و خوانا در زیر نور خورشید است. رنگ مشکی همچون همیشه بسیار عمیق و رنگ سفید نیز کاملاً روشن و حقیقی دیده میشود که در نتیجه با کنتراستی عالی روبرو هستیم. در فناوری امولد معمولاً رنگ سفید گرایش خاصی به ترکیب آبی و زرد دارد که این بار نتیجهی بدست آمده باعث غافلگیری ما شد؛ چرا که سفید مشاهده شده در پنل گلکسی اس 6، از بسیاری نمونههای LCD نیز حقیقیتر است.
اسپیکر و هدفون

در بخش صدا، همچنان با یک اسپیکر تک کاناله در دستگاه روبرو هستیم که این بار در قسمت پایین گوشی و در گوشهی سمت راست فریم جای گرفته است. اگرچه کیفیت و بلندی صدای گلکسی اس 6 بهترین نمونهی موجود در گوشیهای هوشمند نیست، اما پیشرفت خوبی نسبت به آنچه از گلکسی اس 5 یا گلکسی نوت ۴ داشته است. اکنون در حداقل حالت، میتوان بر روی صدای خروجی دستگاه حساب باز کرد. جابجایی محل قرار گیری اسپیکر نیز کمک میکند تا دست یا سطوح مانع خروج صدا نشوند. صدای خروجی بسیار واضح، دقیق و باکیفیت است. سامسونگ یک هدفون رده بالا و بسیار خوب را در نیز در جعبهی گلکسی اس ۶ قرار داده تا از آن نهایت استفاده را در گوش دادن به موسیقی یا مکالمهی تلفنی تجربه کنید.
تاچویز Samsung Galaxy S6
سامسونگ در گلکسی S6 علاوه بر تمرکز در قسمت طراحی ظاهری، بر روی بهینهسازی تاچویز، رابط کاربری مورد استفاده در این گوشیهوشمند نیز توجه ویژه داشته است. به راحتی میتوان نسخهی جدید تاچویز در گلکسی اس 6 را سادهترین رابط کاربری کل تاریخ سامسونگ دانست. در این نسخه دیگر خبری از منوهای تو در تو و سردرگمکننده، انیمیشنهای سنگین، بخشهای رنگ و وارنگ و حتی اپلیکیشنهای زیاد نیست. دیگر نمیتوان از گیر افتادن در هزارتوی رابط کاربری تاچویز شکایت کرد.
با در دست گرفتن گلکسی اس 6 و کار با نسخهی جدید تاچویز احساس تازگی و نو شدن در شما القا میشود، تغییرات تاچویز، تاثیر کاملا محسوسی در تجربهی کاربری دارند. این رابط کاربری با تبعیت از ظاهر ساده و تخت متریال دیزاینِ گوگل خود را با اندروید آبنبات چوبی هماهنگ کرده است. با کشیدن انگشت به سمت چپ با صفحهی اخبار فلیپبورد روبرو میشویم که عناوین خبری مهم در گوشه و کنار جهان را از منابع خبری متنوع نمایش میدهد. یکی از ویژگیهایی که به زیبایی تاچویز میافزاید، انیمیشنهای تعبیه شده در این رابط کاربری است که روان بودن و سادگی آنها نهتنها آزار دهنده نیست، بلکه حتی کاربر را به استفاده از این گوشیهوشمند مشتاقتر میکند. در مورد لیست اپلیکیشنها بصورت پیشفرض آخرین اپلیکیشن دانلود و نصب شده به انتهای لیست اضافه میشود، اما میتوان با انتخاب چینش به شکلهای دیگری، لیست اپلیکیشنها را مشاهده کرد.
قابلیت Multi Window یا استفاده از دو اپلیکیشن بصورت همزمان بر روی یک صفحه در گلکسی S6 نیز وجود دارد. برای استفاده از این قابلیت میتوان با کلیک روی Recent Apps لیست اپلیکیشنهایی که اخیرا مورد استفاده قرار گرفتهاند بههمراه آیکون Multi Window در گوشهی بعضی از آنها دید. با کلیک روی این آیکون اپلیکیشن مورد نظر نیمی از صفحهی نمایش را اشغال میکند و میتوان نیم دیگر را به اپلیکیشن دیگری اختصاص داد یا با کشیدن لبهی بالا یا پایین پنجرهی اپلیکیشن و تغییر سایز، بخش بیشتری از صفحه را برای یکی از اپلیکیشنها در نظر گرفت.
دوربین گوشی سامسومگ گلکسی S6

دوربین همیشه یکی از نقاط قوت گوشیهای هوشمند سامسونگ بوده است. گلکسی اس ۶ نیز از این قاعده مستثنی نیست. سامسونگ در پرچمدار جدید خود از سنسور ۱۶ مگاپیکسلی IMX240 ساخت سونی با دیافراگم f/1.9 در کنار لرزشگیر اپتیکال بهره گرفته است. این سنسور در گلکسی نوت ۴ نیز مورد استفاده قرار گرفته بود اما لنز بکار رفته در گلکسی اس ۶ از دیافراگم بازتری بهره میبرد و از این رو نور بیشتری را جذب سنسور کرده و از طرفی در عکسهای مایکرو نیز عمق بیشتری را در تصاویر ایجاد میکند.
دوربین ۵ مگاپیکسلی جلوی گوشی با دامنهی دید وسیع در کنار فعال کردن حالت Beauty Mode میتواند اعتماد به نفس کاربران را پس از ثبت تصاویر سلفی افزایش دهد! آنچه مشخص است این است که سامسونگ در زمینهی الگوریتمهای پردازش تصویر به سطح بسیار خوبی رسیده است.
اپلیکشن دوربین نیز از نو طراحی شده است. دیگر منوهای رنگی و صدها قابلیت عکسبرداری وجود ندارد. البته اگر جزو علاقمندان با آن صد حالت از پیشتعریف شده در گلکسی اس ۵ هستید به راحتی میتوانید هر کدام را که نیاز دارید دانلود کرده و به اپلیکیشن دوربین اضافه کنید. در نسخهی جدید اپلیکیشن دوربینِ سامسونگ، کنترلها بسیار ساده و قابل فهم شدهاند. اگر عکاس حرفهای هستید یا با تنظیمات دستی راحت هستید میتوانید دوربین را روی حالت Pro Mode تنظیم کرده و گزینههای مورد نظر خود را سفارشی کنید.
عمر باتری Samsung Galaxy S6
گلکسی اس ۶ از یک باتری ۲٫۵۵۰ میلی آمپر ساعتی بهره میبرد. برخلاف پرچمداران پیشین سامسونگ خبری از امکان باز کردن پشت گوشی و تعویض باتری نیست و از اینرو کاربرانی که برای حل مشکل باتری، یک باتری تعویضی را همیشه در جیب خود داشتند، باید این روش را کنار بگذارند. با توجه به استفاده از یک صفحهی نمایش با رزولوشن QHD، قرارگرفتن یک باتری با ظرفیت ۲۵۵۰ میلی آمپر ساعت کم به نظر میرسد، اما تراشهی ۱۴ نانومتری اکسینوس 7420 قادر است علیرغم ارائهی قدرت سختافزاری بالا، مصرف بهینهای داشته باشد. در آزمایشهایی که انجام دادیم در پخش ویدیو HD پشت سر هم، گلسی اس ۶ نزدیک به ۱۰ ساعت دوام آورد. در وبگردی با وایفای یا 4G نیز این تلفن حدود ۹ ساعت دوام میآورد.
بازده و عملکرد

در کنار تمامی تغییرات ظاهری گلکسی اس 6 سامسونگ، یکی از مهمترین مواردی که هنوز هم بحث در مورد آن داغ است، مربوط به پردازنده این دستگاه میشود. این غول کرهای تصمیم گرفت اسنپدراگون 810 کوالکام را به دلایل مختلف کنار بگذارد و کاملا روی پای خود بایستد. به همین دلیل هر دو گوشی گلکسی اس 6 و اس 6 اج تنها در یک نسخه مجهز به پردازنده 8 هستهای Exynos 7420 میشوند که در کنار 3 گیگابایت رم پرسرعت LPDDR4 و پردازنده گرافیکی Mali-T760 تکمیل کننده قدرت دستگاه خواهد بود.
هر دو پردازنده اکسینوس 7420 و اسنپدراگون 810 ساختار مشابهی دارند و به 4 هسته Cortex A57 با فرکانس کاری 2.1 گیگاهرتز و 4 هسته Cortex A53 با فرکانس کاری 1.5 گیگاهرتز و معماری big.LITTLE مجهز شدهاند. بر خلاف پردازنده اسنپدراگون 810 با لیتوگرافی 20 نانومتری، اکسینوس 7420 از فناوری 14 نانومتری بهره میبرد که در نهایت باعث میشود پردازنده در اندازه کوچکتر با مصرف انرژی کمتر ساخته شود.
تمامی مشخصات فنی و سختافزار گلکسی اس 6 نشانههایی از یک پرچمدار سال 2015 دارد، در نتیجه هنگام کارکردن با آن هیچگونه مشکل، کندی یا لگ را مشاهده نکردیم. به نظر میرسد سامسونگ توانسته باشد یک گام بلند در حل مشکل کندی یا داغشدن دستگاههای قبلی خود برداشته باشد.
برای خرید باتری اورجینال سامسونگ گلکسی S6 از فروشگاه اینترنتی پلازا به لینک زیر مراجعه نمایید.
جمعبندی
گلکسی اس ۶ زیباترین و خوشساختترین گوشی هوشمند سامسونگ است. صفحهنمایش آن خارقالعاده است، طراحی آن دوستداشتنی است، فوقالعاده سریع و قوی است، کیفیت ساختش بسیار خوبی دارد و دوربین پشت و جلوی آن عالی عمل میکند. اما بدنهی ۶.۸ میلیمتر این گوشی باعث شده است تا باتری به اندازهی دیگر قطعات این گوشی قوی نباشد. با این حال باتری دستگاه نیز یک روز را دوام میآورد. برآمدگی دوربین در پشت دستگاه هم کمی طراحی شیک و زیبای پشت دستگاه را کاهش داده است اما با تمام اینها شک نکنید که اس 6 یکی از بهترین گوشیهای هوشمندِ بازار است و قطعا سامسونگ را مجددا به بازی میگرداند.
برای بررسی تککنولوژی های روز دنیا از صفحه اول سایت ما دیدن کنید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر